checkmark-orange ​ 10 års erfaring i branchen

checkmark-orange​   Vi overholder alle aftaler

checkmark-orange   Professionel rådgivning

Pillefyr er miljøvenligt og billigt i drift

Overvejer du at få et nyt pillefyr? Hos AL V​VS ApS er vi specialister i alle former for træpillefyr. Vi tilbyder salg, montering og service af pillefyr. Det er billigt i drift og leverer en CO2-neutral opvarmning. Derfor har vi kunder i blandt andet Silkeborg, Aarhus og Sejs-Svejbæk samt mange andre steder.

Træpillefyr fyrer på træspåner og savsmuld

Vi har 10 års erfaring og tilbyder professionel rådgivning, hvis du overvejer at skifte til pillefyr, eller hvis du skal have udskiftet det gamle.

Et træpillefyr eller stokerfyr er et brændefyr, som fyrer på træpiller, der er lavet af sammenpressede træspåner og savsmuld.

Et træpillefyr vil ofte være tjent hjem efter 2-4 år, hvis du skifter fra et traditionel olie- eller gasfyr. Dog er det vigtigt, at du benytter træpiller af god kvalitet.

Hvad koster et pillefyr?

Der er mange forskellige pillefyr og derfor mange forskellige priser. Pillefyret er billigt, hvis du medregner besparelsen i varmeregningen. Vi arbejder meget med fyr fra Metro. De er naturligvis udviklet til danske klimaforhold, og de overholder alle danske standarder inden for varmeinstallationer.

Kontakt os for at få et tilbud på et nyt fyr

Du er velkommen til at få mere at vide om træpillefyr, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på salg og montering af et pillefyr. Vi overholder naturligvis altid vores aftaler.

Du kan ringe til os på telefon 30 53 62 48 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@alvarmeteknik.dk.

Al vvs aps

​Få et tilbud

Lad os tage en snak, vi kvitterer med et godt tilbud du kan regne med.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt