checkmark-orange ​ 10 års erfaring i branchen

checkmark-orange​   Vi overholder alle aftaler

checkmark-orange   Professionel rådgivning

Montering af varmepumpe: Luft til luft eller luft til vand

​Kunne du tænke dig at spare penge på din varmekilde i boligen eller virksomheden? Så kan en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe være den rette løsning for lige netop dig.

Hos AL V​VS ApS har vi mere end 10 års erfaring indenfor forskellige varmesystemer, og vi tilbyder i den forbindelse også montering af varmepumpe for vores private kunder og erhvervskunder. Vi monterer bl.a. varmepumper i almindelige parcelhuse, sommerhuse, virksomheder og i offentlige institutioner i Silkeborg, Herning, Aarhus og omegn. Skal vi også komme forbi dig?

Foruden montering af varmepumpe har vi også stor ekspertise indenfor salg af varmepumper samt varmepumpeservice. Vælger du at benytte dig af vores kompetencer i forbindelse med udskiftning af din nuværende varmekilde og installation af en varmepumpe, så kan du altid regne med, at vi overholder alle vores aftaler.

Fordelagtigt at skifte fra el til en luft til luft varmepumpe

Bliver din bolig, dit sommerhus eller måske dine firmalokaler varmet op med elvarme, så kan der være store besparelser at hente ved at skifte elvarmen ud med en luft til luft varmepumpe. En luft til luft varmepumpe er nemlig et billigere alternativ til elvarme, og derudover er der også flere andre fordele forbundet med en luft til luft varmepumpe.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe fungerer ved, at den omdanner udendørs energi til indvendig varme. Det gør den ved, at der bliver monteret en såkaldt indedel og en udedel. Udedelen samler luftens energi, mens indedelen sørger for at blæse varm luft ud i det pågældende rum eller lokale.

Denne type varmepumpe kan dog ikke kun varme din bolig eller din virksomheds lokaler op. Den kan også køle ned om sommeren, når der er behov for aircondition, og det er særligt ideelt, hvis du har en bolig eller en virksomhed, hvor der bliver meget varmt om sommeren. 

​Derudover har du med de fleste modeller også mulighed for at fjernstyre varmepumpen, så du f.eks. kan tænde den, mens du er på vej til sommerhuset, så det er varmet godt op, når du ankommer.

Varmepumpen kan dog ikke opvarme brugsvand – i så fald skal du i stedet vælge en luft til vand varmepumpe. 

Hvor mange penge kan man spare?

Hvor mange penge man helt konkret kan spare på at skifte sin nuværende varmekilde ud med en luft til luft varmepumpe afhænger bl.a. af, hvilken varmekilde man skifter fra, og hvor stort et varmeforbrug man generelt set har.

Som regel er det dog muligt at halvere varmeregningen i et el-opvarmet hus, og varmepumpen vil derfor hurtigt tjene sig selv ind.

Få varmet rum og brugsvand op med en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe fungerer overordnet set på samme måde som en luft til luft varmepumpe, men den helt store forskel er, at en luft til vand varmepumpe både kan opvarme rum og brugsvand.

Denne form for varmepumpe er lettest at montere og installere i et hus, hvor der i forvejen er centralvarme. Den billigste varmeløsning er en såkaldt jordvarmepumpe, men den kræver, at der er et tilstrækkeligt stort udendørsareal til nedgravning af slanger.

​Regelmæssig service på varmepumpe

Når du har fået foretaget en montering af varmepumpe, er det vigtigt, at den bliver serviceret regelmæssigt for at sikre, at den fungerer, som den skal. Hvis varmepumpen ikke fungerer, som den skal, så vil den ikke kunne give dig lige så store besparelser på varmeregningen, som den vil kunne, hvis den fungerede optimalt.

Vi kommer gerne ud til dig og foretager et regelmæssigt serviceeftersyn af din varmepumpe, så du kan være sikker på, at den altid fungerer hensigtsmæssigt, og at eventuelle problemer bliver opdaget i tide. Vi kan enten komme ud og foretage et serviceeftersyn af din varmepumpe, når du ønsker det, eller vi kan indgå en fast aftale, hvor vi på forhånd aftaler, hvor ofte vi skal komme forbi.

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser på varmepumper afhænger bl.a. af, om du skal have installeret en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. Derudover afhænger den endelige pris også af din tidligere varmeløsning, og hvor meget du er villig til at betale for den pågældende varmepumpe.

Overordnet kan man sige, at jo dyrere og dermed også mere effektiv en varmepumpe du vælger, desto hurtigere vil den også tjene sig selv ind, og jo større varmebesparelser kan den give dig. Vi monterer og installerer især varmepumper fra Panasonic og Vaillant, da det er nogle af de mest effektive varmepumper på markedet.

Montering af varmepumpe er som regel en billig løsning. Jordvarmepumper har en længere tilbagebetalingstid end de øvrige varmepumper, men her er der også mulighed for at opnå endnu større besparelser på sigt.

Få hjælp til at vælge den rette varmepumpe

Vi har mere end 10 års erfaring i branchen, og vi kan derfor tilbyde kompetent rådgivning og vejledning, så du har de bedste forudsætninger for at vælge den rette løsning til lige netop dine behov.

Vi kan også hjælpe dig med at beregne, hvor mange penge du på sigt kan spare ved at skifte din nuværende varmekilde ud med enten en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe

Overvejer du at skifte din eksisterende varmekilde ud med en varmepumpe, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. 

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har brug for vores professionelle ekspertise til installation af varmepumpe, eller hvis du kunne tænke dig at få foretaget et servicetjek på din eksisterende varmepumpe. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den varmepumpe, der passer til dine behov, eller på den opgave du skal have udført.

Du kan enten ringe til os på telefon 30 53 62 48, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@alvarmeteknik.dk. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med professionel rådgivning og en god pris på din nye varmepumpe.​

Al vvs aps

​Få et tilbud

Lad os tage en snak, vi kvitterer med et godt tilbud du kan regne med.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt