Ring på 

checkmark-orange ​ 10 års erfaring i branchen

checkmark-orange​   Vi overholder alle aftaler

checkmark-orange   Professionel rådgivning

Luft til luft varmepumpe og luft til vand varmepumpe

Vil du skifte til en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe? Hos AL Varmeteknik har vi som VVS-firma stor ekspertise med salg, montering og service af enhver form for luft til vand varmepumpe og luft til luft varmepumpe. Vi monterer varmepumper i huse og sommerhuse samt i virksomheder og offentlige institutioner i blandt andet Silkeborg, Aarhus, Sejs-Svejbæk og omegn.

Fordelagtigt at skifte fra el til luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er et billigere alternativ til elvarme i for eksempel et sommerhus, en tilbygning eller et erhvervslokale. Samtidig kan varmepumpen benyttes til nedkøling om sommeren. Den fungerer ved at omdanne udendørs energi til indvendig varme. Ofte kan den halvere varmeregningen i et el-opvarmet hus. Dog kan den ikke opvarme brugsvand.

Luft til vand varmepumpe opvarmer rum og brugsvand

En luft til vand varmepumpe fungerer på samme måde, men den kan opvarme både rum og brugsvand. Disse pumper er nemme at montere i et hus, hvor der er centralvarme.

​Den billigste varmeløsning er en jordvarmepumpe, men den kræver, at der er et tilstrækkeligt stort udendørsareal til nedgravning af slanger.

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser for en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe afhænger af den valgte løsning og den tidligere varmeløsning. Det er normalt en billig løsning, omend jordvarmepumper har en længere tilbagebetalingstid, men også en endnu større besparelse på sigt. Vi benytter især Panasonic og Vaillant.

Vi har 10 års erfaring, og vi tilbyder professionel rådgivning i at vælge den rette løsning. Samtidig kan du regne med, at vi overholder vores aftaler.

Kontakt os gerne på telefon 30 53 62 48 eller på e-mail på kontakt@alvarmeteknik.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god pris på en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe.

ALvarmeteknik.dk

​Få et tilbud

Lad os tage en snak, vi kvitterer med et godt tilbud du kan regne med.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt